Callcenter Wallboard

Inzicht gebaseerd op cijfers, niet op gevoel.

Wij begrijpen dat uw succes afhangt van concrete cijfers, niet van vage veronderstellingen. Stelt u zich eens voor dat u via ons platform ontdekt dat de oproepvolumes op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur aanzienlijk toenemen. Deze diepgaande kennis, verkregen uit betrouwbare gegevens, stelt u in staat om uw callcenter strategisch op te schalen tijdens deze uren. Zo verzekert u zich van de juiste middelen op het juiste moment, gebaseerd op feiten in plaats van intuïtie.


Wachtrij

Het Callcenter Queue Dashboard biedt essentiële inzichten: in wachtrij aantal, langst wachtende klant en verwachte wachttijd.

Team

In ons dashboard wordt het teamoverzicht eenvoudig gemaakt. Zie toegewezen, aangemelde, beschikbare en niet beschikbare agents in een oogopslag, waardoor efficiënt beheer en coördinatie mogelijk is.

Oproep

Overzie ontvangen, beantwoorde, gemiste en overgelopen oproepen. Visuele weergave van gesprekken per uur voor directe inzichten in prestaties.

Status

Monitor wie is aangemeld, in gesprek, in afwikkeling, vrij, afgemeld of in ‘niet storen’-modus. Volledig overzicht voor effectieve callcentercoördinatie.

SLA

Optimaliseer service level agreements (SLA) met ons dashboard. SLA, uitgedrukt in percentage, wordt nauwkeurig berekend op basis van opnametijd van gesprekken. Verbeter klanttevredenheid met meetbare prestaties

Met ons intuïtieve webplatform elimineren we de noodzaak van technische ongemakken, waardoor uw kostbare tijd en middelen bespaard blijven. Geen gedoe met installaties betekent dat uw team onmiddellijk kan profiteren van de functies en voordelen van ons systeem.

 

 


Terug