CreditVoIP

De verbinding tussen Credit Navigator en uw telefonie!

Volledige bediening van uw telefoon
Flexseating op basis van gebruiker of machine
Verschillende rechten instelbaar per gebruiker
Persoonlijke statussen
SMS berichten ondersteuning
Zelf instelbare teams

Vanuit het overzichtelijke hoofdscherm is het makkelijk om direct de belangrijkste informatie te zien. Zo is het mogelijk om de status te zien van collega’s en heeft u de mogelijkheid om notities te maken over het actieve gesprek.

De Office menubalk geeft meteen eenĀ  vertrouwd gevoel waardoor gebruikers van CreditVoIP gelijk de belangrijkste functies weten te vinden.


CreditVoIP bevat vele instellingen voor zowel de eindgebruiker als een supervisor. Zo is het mogelijk om binnen de applicatie lid te maken van een callcenter of een belgroep of de status van een agent te wijzigen zonder dat men de applicatie hoeft te verlaten.Terug