CreditVoIP

De verbinding tussen Credit Navigator en uw telefonie!

CreditVoip: De toonaangevende CTI client voor deurwaarders

Efficiënte communicatie en geoptimaliseerde incassoprocessen zijn essentieel voor deurwaarderskantoren. Het snel kunnen raadplegen en updaten van relevante klantinformatie tijdens gesprekken is van cruciaal belang voor het succesvol afhandelen van incassozaken. Echter, het gebrek aan geïntegreerde en gestroomlijnde communicatietools kan leiden tot vertragingen en inefficiëntie.

CreditVoip biedt dé oplossing voor de uitdagingen waarmee deurwaarderskantoren worden geconfronteerd. Deze geavanceerde CTI-applicatie is speciaal ontwikkeld voor deurwaarders en biedt een directe koppeling met Credit Navigator, waardoor een vlotte en geoptimaliseerde communicatie mogelijk is.

Met CreditVoip hebben deurwaarders directe toegang tot cruciale klantinformatie binnen Credit Navigator tijdens gesprekken. Dit stelt hen in staat om snel en accuraat te handelen, betalingsregelingen te treffen en dossiers bij te werken. Dankzij de intuïtieve interface van CreditVoip kunnen deurwaarders moeiteloos gesprekken beheren en inkomende en uitgaande oproepen efficiënt afhandelen.

 

Ontdek vandaag nog de voordelen van CreditVoip voor uw deurwaarderskantoor. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat


Volledige bediening van uw telefoon
Flexseating op basis van gebruiker of machine
Verschillende rechten instelbaar per gebruiker
Persoonlijke statussen
SMS berichten ondersteuning
Zelf instelbare teams

Terug