Call Routing Engines

Een gesprek direct bij de juiste persoon afleveren…


Maak kennis met uw “virtuele receptioniste”

Met de Call Routing Engines verloopt het proces van het vinden van de juiste bestemming moeiteloos en onopgemerkt. Deze intelligente engines halen automatisch de benodigde informatie uit externe systemen, zoals CRM’s of SQL-databases, en passen geavanceerde routeringslogica toe. Hierdoor worden gesprekken zonder enige moeite en ongemerkt doorgestuurd naar de juiste personen of afdelingen, zonder dat er actieve zoekinspanningen nodig zijn.

De Call Routing Engines bieden niet alleen standaardintegraties met verschillende systemen, maar gaan nog een stap verder. Mocht er nog geen bestaande integratie zijn met het systeem dat u gebruikt, dan kunnen we op maat gemaakte routing connectors ontwikkelen. Op deze manier kunnen we altijd voldoen aan uw specifieke behoeften en zorgen voor een naadloze koppeling tussen uw telefoniesysteem en het gewenste externe systeem.

Gesprekken worden moeiteloos en onopgemerkt gerouteerd op basis van vooraf gedefinieerde logica, waardoor de telefonistes zich kunnen richten op andere belangrijke taken. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van het callcenter, maar zorgt ook voor een betere ervaring voor bellers, die direct en zonder vertraging met de juiste personen worden verbonden.

Vertrouw op onze Call Routing Engines om uw telefonische doorverwijzingen te optimaliseren en de werklast van de telefonistes te verminderen.


Indien u nog meer controle wenst over de gespreksroutering, kunt u in nauwe samenwerking met een specialist van X2R Software altijd een op maat gemaakte Call Routing Engine voor u of uw klant laten creëren.Terug