Call Routing Engines

Een gesprek direct bij de juiste persoon afleveren…

Gemiddeld 40% van de inkomende gesprekken bij  telefonistes op de receptie bestaat uit terugbellende bellers die naar specifieke collega’s informeren. Dit is 40% aan tijd die u gemakkelijk kunt (terug) winnen!

Met de Call Routing Engines verloopt het proces van het vinden van de juiste bestemming moeiteloos en onopgemerkt. Deze intelligente engines halen automatisch de benodigde informatie uit externe systemen, zoals CRM’s of SQL-databases, en passen geavanceerde routeringslogica toe. Hierdoor worden gesprekken zonder enige moeite en ongemerkt doorgestuurd naar de juiste personen of afdelingen.

Met de smart routing oplossingen hebben onze receptionistes nu echt de tijd voor onze klanten 

De Call Routing Engines bieden niet alleen standaardintegraties met verschillende systemen, maar gaan nog een stap verder. Mocht er nog geen bestaande integratie zijn met het systeem dat u gebruikt, dan kunnen we op maat gemaakte routing connectors ontwikkelen. Op deze manier kunnen we altijd voldoen aan uw specifieke behoeften en zorgen voor een naadloze koppeling tussen uw telefoniesysteem en het gewenste externe systeem.

Gesprekken worden moeiteloos en onopgemerkt gerouteerd op basis van vooraf gedefinieerde logica, waardoor de telefonistes zich kunnen richten op andere belangrijke taken. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van het callcenter, maar zorgt ook voor een betere ervaring voor bellers, die direct en zonder vertraging met de juiste personen worden verbonden.


Terug