Connectors

Maak uw telefooncentrale slimmer

Connectors: Ontketen de kracht van naadloze integratie.

Ervaar de kracht van onze veelzijdige connectors, die speciaal zijn ontworpen om telefoniedata moeiteloos te integreren met meer dan 30 verschillende systemen. Of het nu gaat om populaire CRM-systemen zoals Salesforce, databases zoals SQL, vastgoedbeheersystemen zoals Realworks, of samenwerkingstools zoals RobinHQ, onze connectors bieden naadloze integratie en gegevensuitwisseling.

Met onze uitgebreide reeks connectors heeft u de vrijheid om uw telefoniedata te koppelen aan de specifieke applicaties die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Of het nu gaat om het vastleggen van klantinteracties in uw CRM, het uitvoeren van diepgaande analyses in databases, het stroomlijnen van vastgoedbeheerprocessen of het verbeteren van teamcollaboratie, onze connectors bieden de juiste integratiemogelijkheden.

Daarnaast begrijpen we dat uw bedrijf unieke behoeften kan hebben. Daarom bieden we ook op maat gemaakte connectors aan. Onze technische experts staan klaar om een connector op maat te ontwikkelen die perfect past bij uw specifieke systemen en vereisten. Hiermee kunt u de volledige potentie van uw telefoniedata benutten en gegevensgestuurde beslissingen nemen die uw bedrijf vooruit helpen.

Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van onze connectors. Met meer dan 30 integraties en de mogelijkheid voor op maat gemaakte connectors, bieden we u de flexibiliteit en vrijheid om uw telefoniedata optimaal te benutten en uw bedrijfsprocessen te verbeteren.De Azure SQL koppeling geeft ons de vrijheid om zelf onze rapporten te maken 

De RealWorks koppeling werkt vanuit de cloud, Daardoor kunnen we deze ook gebruiken op onze Mac werkstations 

In RobinHQ wordt nu automatisch de juiste klantenkaart getoond. Dit scheelt tijd in het opzoeken van de klantgegevens 

Wilt u meer informatie over onze koppelingen? Neem dan contact op met een van onze verkoop en advies medewerkers via adviesenverkoop@x2r.nl of via de telefoon via nummer +31183730073.


Terug