Nimble

  1. Home
  2. Docs
  3. Nimble
  4. Aangepaste Statussen
  5. Automatische aangepaste statussen

Automatische aangepaste statussen

Nimble biedt de mogelijkheid om automatisch een status toe te wijzen wanneer de applicatie wordt gestart en wanneer deze wordt afgesloten. Dit functie helpt agents om hun status bij te werken op basis van hun activiteiten.

Om automatische statussen in te stellen, moet de agent de instellingen van de applicatie openen. Dit kan worden gedaan door te navigeren naar het tabblad “Instellingen” en vervolgens op de knop “Applicatie” te klikken. Hier vindt de agent het dialoogvenster met de applicatie-instellingen.

Binnen de applicatie-instellingen bevindt zich het gedeelte “Algemeen” en daarin de subsectie “Acties”. Hier kan de agent de automatische statussen activeren door het vakje aan te vinken naast “Schakel automatische status in”.

Vervolgens kan de agent een specifieke status selecteren voor wanneer de applicatie wordt opgestart door het gewenste statuslabel te kiezen uit het uitklapmenu.

Op dezelfde manier kan de agent ook een status kiezen voor wanneer de applicatie wordt afgesloten, door de juiste optie te selecteren in het uitklapmenu.

Door deze automatische statusinstellingen in te schakelen en aan te passen, wordt de workflow van de agent gestroomlijnd. Het bespaart tijd en zorgt ervoor dat de status altijd up-to-date is, wat bijdraagt aan een effectieve samenwerking en communicatie binnen het team.

 

 

 

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?