Nimble

  1. Home
  2. Docs
  3. Nimble
  4. Release notes
  5. 2023.09

2023.09

Nieuwe en aangepaste mogelijkheden:

(2741) Uitbreiding van filtermogelijkheden naar historieformulier:
We hebben een aanpassing gemaakt zodat gegevens in de gespreksgeschiedenis kunnen worden gefilterd op telefoonnummer. Dit kan worden gedaan door het filterselectievakje in de kop in te schakelen en een nummer of naam in het tekstveld aan de linkerkant in te voeren.

(2751) Upgrade naar .NET framework 4.8
Om gebruik te kunnen maken van de nieuwste functionaliteiten en verbeteringen in het .NET platform, is de afhankelijkheid van Nimble naar het .NET framework veranderd van .NET 4.6.1 naar 4.8

(2811) Upgrade Nuget Packages
Alle afhankelijkheden naar derde partij software zijn nu geupgrade naar de laatste versies.

(2743) Uitbreiding van filtering naar Terugbelverzoeken:

We hebben een aanpassing gemaakt zodat gegevens in terugbelverzoeken kunnen worden gefilterd op telefoonnummer. Dit kan worden gedaan door het filterselectievakje in de kop in te schakelen en een nummer of naam in het tekstveld aan de linkerkant in te voeren.

(2740) Aangepaste status instellen bij het starten en afsluiten van de applicatie:
Op verzoek hebben we een nieuwe functie toegevoegd waarmee een gebruiker bij het opstarten en afsluiten van Nimble een aangepaste status kan instellen. Dit kan worden gedaan in een organisatie die aangepaste statussen heeft ingesteld in de beheerportal. Als de gebruiker zich aanmeldt, kunnen de aangepaste statussen worden ingesteld in de instellingen.

(2812) Upgrade derde partij componenten:
Om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en beveiliging van onze software zijn alle derde partij componenten geupgrade naar de laatste versie welke compatible zijn de software.


 

De volgende fouten (bugs) zijn opgelost:

(2706) Panelform layout verdwijnt:
We hebben het probleem opgelost waarbij de vorige indeling verdween na het upgraden naar de nieuwe versie. Nu is de indeling hersteld en goed bruikbaar.

(2707) Webview opent niet in release:
Het probleem met het laden van webpagina’s in Nimble is opgelost. We hebben de opslagbestanden van het component verplaatst, zodat dit nu correct functioneert in de release.

(2726) Nimble crasht bij notificaties:
We hebben een bug opgelost die fouten veroorzaakte bij notificaties. Nu zijn de notificaties stabiel en zullen ze geen problemen meer veroorzaken.

(2758) Instellingen worden gereset na het wisselen van pagina’s:
Het probleem waarbij instellingen werden gereset na het wisselen van pagina’s is opgelost. Nu blijven instellingen behouden wanneer je tussen pagina’s navigeert.

(2771) RabbitMQ-fout bij het inloggen:
We hebben een fout opgelost die optrad bij het testen van RabbitMQ bij het inloggen. Nu wordt de juiste URL-waarde correct doorgegeven tijdens de test.

(2735) Ribbon-sms-tabblad niet zichtbaar:
We hebben het probleem opgelost waarbij gebruikers geen sms-functionaliteit in de header zagen na een upgrade. Nu kun je de sms-functionaliteit eenvoudig inschakelen via de sms-instellingen.

(2325) Supervisor callcenter werkt niet met vertalingen in extensiepaneel:
We hebben het probleem opgelost waardoor supervisoracties niet werkten met vertalingen in het extensiepaneel. Nu gebruiken we de waarde van de supervisoroptie en hebben we de code verplaatst voor meer veelzijdigheid.

(2335) Automatische aanmelding FlexSeating uitgeschakeld:
We hebben een bug opgelost waardoor de automatische aanmeldingsknop voor FlexSeating niet werd ingeschakeld wanneer de gebruiker al was ingelogd. Nu wordt de knop correct ingeschakeld.

(2785) Uitgaande oproep naar zoekresultaat werkt niet:
We hebben een bug opgelost bij het bellen en doorverbinden van zoekresultaten. Nu werken beide methoden consistent.

(2801) Dictionary reset bij het opbouwen van het formulier:
Het probleem waarbij pagina’s in het telefoonboek leeg konden zijn na het opnieuw laden, is opgelost. Nu zullen de pagina’s correct worden weergegeven zonder foutmeldingen.

(2813) Collega status blijft hangen
In sommige situaties werd de status van een collega niet ververst wanneer deze een nieuwe status kreeg. Dit is opgelost.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?