Nimble

  1. Home
  2. Docs
  3. Nimble
  4. Gebruikersinterface
  5. De Statusbalk

De Statusbalk

De statusbalk in Nimble is een subtiele maar informatieve balk onderaan de applicatie die belangrijke gegevens weergeeft zonder opdringerig te zijn. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van de statusbalk en hoe deze gebruikt kan worden.

 

Aan de linkerkant van de statusbalk vindt u uw aanmeldingsinformatie, zoals uw naam en extensienummer. Deze informatie is altijd zichtbaar en biedt u een directe identificatie van uw gebruikersaccount.

Aan de rechterkant van de statusbalk bevindt zich een waarschuwingslabel dat alleen zichtbaar is wanneer er belangrijke informatie is die u moet weten. Dit label wordt dikgedrukt en weergegeven in het rood. Momenteel wordt het waarschuwingslabel gebruikt in de volgende situaties:

  • Wanneer de verbinding met de telefooncentrale is verbroken en Nimble bezig is met een herstelpoging.
  • Wanneer u gebruikmaakt van een pre-release versie van Nimble waarin mogelijk niet alle functies correct werken.

Helemaal aan de rechterkant van de statusbalk vindt u een update-icoontje (niet zichtbaar in bovenstaande afbeelding). Als dit icoontje zichtbaar is, betekent dit dat er een update beschikbaar is voor Nimble. Als er geen icoontje wordt weergegeven, heeft u de meest recente versie van de applicatie.

Gebruikers kunnen één actie ondernemen vanuit de statusbalk:

  • Soft Reset: Wanneer u dubbelklikt op uw naam in de statusbalk, wordt er een soft reset van de interface uitgevoerd. Dit kan handig zijn als Nimble de statussen niet correct weergeeft.
Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?