Nimble

  1. Home
  2. Docs
  3. Nimble
  4. Gebruikersinterface
  5. Het notificatiescherm

Het notificatiescherm

Het notificatiescherm in Nimble is een functie die gebruikers op de hoogte houdt van belangrijke gebeurtenissen, zoals inkomende oproepen en bevestigingen van verzonden SMS-berichten. 

Het notificatiescherm bevindt zich rechtsonder in het scherm, boven de klok in de taakbalk. Het wordt automatisch geopend en gesloten door de Nimble zelf. Men kan de tijd tot het automatisch sluiten van het notificatie scherm instellen in de instellingen van Nimble.
Tevens is het mogelijk om de positie (in hoogte) aan te passen van het notificatie scherm. Dit is handig wanneer een andere applicatie op dezelfde plek informatie weergeeft.

 

Afhankelijk van het type notificatie kunnen er ook direct acties uitgevoerd worden vanuit het notificatiescherm. Wanneer er een inkomende oproep is, zal het notificatiescherm u de optie bieden om het gesprek aan te nemen of juist te weigeren. 

Indien u een plugin geladen heeft, kan de plugin ook informatie naar het notificatiescherm sturen. Zodoende kunt u de belangrijkste informatie van uw plugin meteen zien wanneer het notificatiescherm wordt getoond.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?