Nimble

  1. Home
  2. Docs
  3. Nimble
  4. Callcenter Functionaliteiten
  5. Beheren van callcenterstatussen.

Beheren van callcenterstatussen.

In Nimble heeft een callcenter agent de mogelijkheid om verschillende statussen aan te nemen, afhankelijk van hun beschikbaarheid en activiteit op dat moment. Deze statussen zijn van vitaal belang om een efficiënte communicatie en workflowbeheer mogelijk te maken. Hier zijn de beschikbare statussen voor een callcenter agent in Nimble:

StatusBetekenis
AangemeldDe agent is aangemeld bij het callcenter, maar is niet actief om gesprekken aan te nemen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer de agent klaar is om te werken in het callcenter, maar nog niet actief gesprekken aanneemt.
BeschikbaarDe agent is beschikbaar om gesprekken aan te nemen via het callcenter. Dit betekent dat de agent actief gesprekken kan ontvangen en behandelen.
Niet BeschikbaarDe agent is tijdelijk niet beschikbaar om gesprekken aan te nemen via het callcenter. Dit kan zijn vanwege een korte pauze, een vergadering of een andere activiteit.
AfrondingDe agent is bezig met administratieve afhandeling na een gesprek. Dit kan het invullen van notities of updates zijn na een klantengesprek.
AfgemeldDe agent is niet aangemeld bij het callcenter en kan geen gesprekken ontvangen. Dit is wanneer de agent klaar is met werken in het callcenter voor die specifieke periode.
Wanneer een agent een callcenter status kiest, is deze status actief voor alle callcenters

 

Om een van deze statussen aan te nemen, gaat de agent naar het ‘Callcenter’ tabblad in de applicatie. Daar klikt de agent op de knop ‘Status’ en kiest de gewenste status uit het uitklapmenu. Zodra de agent een status selecteert, wordt deze direct actief en is deze zichtbaar voor alle collega’s in het callcenter. 

Tevens zal de callcenter status balk van kleur veranderen.

 

 

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?