Nimble

  1. Home
  2. Docs
  3. Nimble
  4. Lay-out aanpassen
  5. Een nieuwe layout maken en gebruiken

Een nieuwe layout maken en gebruiken

De functie om een gebruiker zelf hun layout te kunnen maken en aanpassen voor Nimble stelt eindgebruikers in staat om de verschillende schermen die Nimble heeft in te delen naar hun eigen voorkeur.

Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor een receptioniste die het scherm voor de collega status op een apart scherm wil hebben om deze altijd zichtbaar te hebben.

Om een layout te maken in Nimble, navigeert de gebruiker naar het tabblad “Instellingen” in de navigatiebalk.
Daar kan de gebruiker door middel van de knop “Vensters” de betreffende vensters kiezen die aangezet moeten worden. Wanneer de vensters zichtbaar zijn, kunnen deze naar de juiste lokatie gesleept worden. Indien er een mogelijkheid is om de vensters te docken/vastmaken, dan zal er een optie daarvoor verschijnen. Indien de juiste layout gemaakt is, kan de gebruiker deze opslaan door middel van de Layout knop in de navigatiebalk. Dit uitklapmenu bevat een optie om de layout op te slaan.
Bij het opslaan van de layout kan de gebruiker een naam kiezen voor de layout, zodat deze later gemakkelijk te herkennen is.

Het is mogelijk om meerdere layouts op te slaan. Zo is het mogelijk voor de gebruiker om een layout te maken voor een specifieke scherm opstelling.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?